dimecres, 29 de juny del 2011

Festa Major 2011 "canalla"

Hola a tod@s, el sábado 25 de junio se celebró en el patio del Patronato, la fiesta final de la Escola de cornellà d'Escacs.
Va ser tot un èxit, on en un inici van participar 15 nens, i es va acabar amb 25.
Se comenzó a la hora prevista, gracias por supuesto a la cooperación, no tan solo de los que nos encargamos del club, sinó també de Juanjo, responsable del Patronat, al qual li hem de donar les gràcies, i de la col.laboració d'alguns pares, tots col.laboren de fet, portant als seus fills, y viendo como desarrollan lo aprendido durante el curso, pero algunos también colaboraron en ciertas cosas de la organización, que también se debe de agradecer.

Tot va començar amb les simultànies, el nostre gran jugador Pau Castrillo, una jove promesa, amb gran talent, va fer les delícies dels joves.
Continuó con la partida de ajedrez con piezas gigantes, luego se hizo un mini torneo por equipos,
es van relatar contes, i els més joves, i no tan joves, es van posar a pintar. A part que mentre s'anaven fent totes aquestes activitats, a mesura que anaven arribant més nens, Pau seguia les simultànies, per no deixar descontent a cap.

Al mismo tiempo se jugaron varias partidas con el ajedrez gigante, desde luego les hizo mucha gracia el poder jugar con unas piezas tan grandes.

Agrair també la presència del Concejal Delegado de Deportes:
José Manuel Parrado Cascajosa

Al termino de todos los actos, se hizo un pica pica, y un buen refrigerio, pues la mañana empezó fresquita, pero al final de la misma, el calor hizo mella en todos.

Després es va fer el lliurament de premis i diplomes als nens assistents:

Uriel Adrango Carrillo
Oscar Adrango Carrillo
Raúl López Valero
Ivette López ValeroSergi García Ibañez
Marc Perera Aguado
Laura Perera Aguado
Sergio Solera Montegordo
Mario Solera Montegordo
Andrea Suárez Prieto
Erika Suárez Prieto
Mario Rodriguez Villuengas
Roc Sayol Badía
Pol Capdepadrós Miguel
Arnau Capdepadrós Miguel
Damián Gonzalez Solera
Jordi López García
Jaume Diport Feliu
Andreu Diport Feliu
Pau Diport Feliu
Oriol Puig Mata
Ferrán Puig Mata
Marlon Turbi Santana
Maikol Turbi Santana

Enhorabona a tots, i des del club, tots els vostres monitors us desitgem un bon estiu, que passeu bones vacances, i ens veiem la temporada que ve, que segur que serà millor que aquesta.

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera