dijous, 4 de desembre del 2014

Clasificación Final Territorial 2014

Hola a tod@s
No estuvo mal el Territorial, entre los 9 primeros 4 de nuestro club.
Y en segundo lugar Pau Castrillo, con 7 puntos de 9 posibles, empatado con el primer clasificado Jaume Ros, de Sant Boi, pero en los desempates nuestro compañero no tuvo suerte, perdía en todos.

Pero una segunda posición es un gran éxito, por la cual hay que felicitarlo. Al mismo tiempo agradecer a tod@s los participantes que en 5 de las 9 rondas asistieron a nuestro club, pues el comportamiento a sido excelente, como siempre. Las otras 4 fueron en Sant Feliu, donde paso exactamente lo mismo, e incluso mucho mejor. Felicidades a tod@s por el torneo realizado.

Un saludo
Francisco Solera

ENHORABUENA PAU

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera