dijous, 1 de gener de 2015

Feliz 2015

Hola a tod@s, os deseo un FELIZ AÑO NUEVO, que este 2015 sea maravilloso.
Para empezar el año, os dejo los cuadros de la Lliga Catalana (per Equips), de los cinco equipos que presentamos este año. Y espero y deseo que esta temporada tengamos grandes éxitos en equipo y en lo particular.
Mañana estarán todos los enlaces, pero debajo de este comentario están todas las rondas de los cinco equipos. en este mensaje los grupos.

Perdonar si hay algún fallo, es Año Nuevo, jajajaja.

Un fuerte abrazo
Francisco Solera.


Comentarios en el Blog

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera