Pàgines

divendres, 5 d’agost del 2011

Saludos Antonio Balmón "Alcalde de Cornellà de Llobregat"











Antonio Balmón





L’esforç i dedicació d’una entitat com el Club Escacs Cornellà s’ha traduït en què aquest mes d’octubre, Cornellà pugui ser l’escenari de la 34ª Festa Catalana dels Escacs. Un reconeixement a totes aquelles persones que dediquen el seu temps no només a la seva afició, sinó a compartir-la, a formar nois i noies joves que també gaudeixen d’aquesta competició mental.


Aquest any, a més, el club a obtingut molt bons resultats en diverses categories, amb ascensos i presencia destacada als campionats de Catalunya. I en definitiva, ha treballat molt intensament per seguir difonent els escacs a la nostra ciutat, per això és una tria Excel-lent, alhora que una responsabilitat, per organitzar aquesta cita. I compten amb tota seguretat amb el fort compromís que el club manté amb la ciutat i amb l’activitat esportiva i cultural


Vull donar una càlida benvinguda més a totes les persones que arribin a Cornellà per participar en aquesta festa, que vinguin a gaudir dels escacs a la nostra ciutat i que comparteixin amb tots nosaltres la seva afició. Sort a thotom.


Antonio Balmón
Alcalde de Cornellà de Llobregat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada