Pàgines

dilluns, 26 de març del 2018

Crónica 4a. Ronda Finales Campionat d'Edats

Crònica 4a ronda.
Aquesta ronda no ha estat gaire afortunada.
El Ferran ha tornat a perdre, i per 4a vegada ha tornat a jugar ràpid. Li ha jugat una espanyola amb una variant (la del canvi) desconeguda per ell, i ha perdut un peó a l'obertura i ha quedat malament. 
Té dos problemes a resoldre:
1r problema: encara no ha arribat a jugar més de 10 minuts de rellotge i
2n problema: no entén que el 1r problema és un problema.
Aviam si a la tarda, a la ronda 5a, va la vençuda.

L'Esther no ha sortit bé tampoc de l'obertura. Ha quedat amb una posició molt oberta, i el rival ha anat posant bé les seves peces, i poc a poc escombrant les de l'Esther. Ha perdut amb un mat fruit d'una bonica combinació de cavall, alfil, torre o peó.

L'Oriol tampoc ha sortit bé de l'obertura; no ha quedat malament, però molt tancat. I amb la necessitat d'obrir-se han vingut els problemes. Ha errat en la resposta a una combinació de la rival i ha quedat en inferioritat. Poc després ha seguit perdent material, i ha acabat rendint-se.

L'Hugo tampoc ha tingut el matí. La partida l'ha començada bé, i ha buscat les seves combinacions. Però aquest cop no ha encertat el pla adequat, i ha quedat en desavantatge. I després s'ha equivocat i ha perdut. Llàstima, perquè moralment necessitava una victòria per jugar tranquil i demostrar tot el que sap.

I finalment el David, novament el darrer en acabar. Està jugant molt bé i avui ha fet una bona partida contra una rival que no li ha posat les coses fàcils. Ha arribat a un final de torre i dos peons contra torre, però no ha sabut jugar-lo bé i ha acabat cedint les taules. Era un final complicat i la rival l'ha jugat molt bé. Mig punt de gran valor.

Aviam si a la tarda millorem.
Albert Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada