Pàgines

divendres, 26 de juliol del 2024

Neix CorNEWSllà, la revista d'estiu del Club d'Escacs Cornellà

 

Benvolguda lectora i benvolgut lector habitual de les cròniques del club. Avui estem d'enhorabona. Des de l'equip de cronistes del club, fem una passa més. Avui us volem presentar una crònica diferent, tant que sense voler, s'ha convertit en una publicació, una revista. El nom és suggerent Cor-NEWS- llà, és a dir, novetats del club d'escacs Cornellà. Quan acaba la temporada queden encara moltes coses per explicar, així doncs una crònica en format miscel·lània sempre va bé. La d'enguany ha quedat molt completa i hem decidit donar un nou aspecte a aquesta. Així doncs, neix aquesta crònica-revista que compartim amb tots i totes vosaltres. Fet amb molta il·lusió, com sempre, agrairíem que pels diferents canals que us arribi, comenteu que n'opineu.


Hem fet 5 pàgines:

La primera explicant la participació dels nostres integrants del club a dos tornejos: festa major de Pallejà i la festa major de poble sec.

La segona explicant les noves tecnologies i el nostre club d'escacs. Molt interessant, segurament hi ha coses que no en sabeu i que us podeu estar perdent.

La tercera pàgina va destinada a la futura participació en tornejos d elit d'aquest estiu de diferents membres de la comunitat.

La quarta pàgina està dedica a l'escola d'adults, una meravella encetada enguany i amb un futur meravellós.

I finalment, fomentant la llengua i els escacs, oferim un joc d'estiu que us pot resultar divertit, com a cinquena pàgina.

Desitgem que gaudiu la meitat que hem gaudit nosaltres mentre la fèiem. Descansarem de cròniques fins a setembre, on desitgem donar moltes altres bones notícies.

Molt bon estiu... la crònica revista està adjuntada com a PDF, descarregueu-la si us plau.

Descarregar CorNEWSllà  

Cada cop més grans... Visca el club d'Escacs Cornellà.

Signat Equip de cronistes Club Escacs Cornellà

( com en Narnia també tenim lleó) 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada