dijous, 9 de juny del 2011

Que fem a l'escola?

Fomentem a nivell educatiu aquest esport, organitzant campionats escolars i comarcals.

Un grup de monitors imparteixen classes al Club els dilluns, dimarts, divendres, i diumenges així com hi van a diferents escoles de Cornellà.

Participem a activitats culturals i d’oci que es desenvolupen a la nostre ciutat, com hi són: La Trobada d’Entitats, la Cloenda dels Jocs Escolars, La Cloenda del Pla de l’Entorn, la Festa Major del Barri Centre (col·laborem amb l’Associació de Veïns del Casc Antic), la Festa Major de Cornellà, escacs vivent (amb la col·laboració del grup de dansa del Patronat), etc…

Tenim el suport i recolzament del Patronat Cultural i Recreatiu i de l’Ajuntament de Cornellà.

L'escola es va fundar l'any 1975.

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera