dimecres, 13 de juliol del 2011

Competición

23è. Campionat de Catalunya de partides ràpides per equips

RÀPIDES EQUIPS
(IMPRÈS D'INSCRIPCIÓ)

RITME DE JOC DEL CAMPIONAT DE RÀPIDES PER EQUIPS:

Partides ràpides a 3 minuts per jugador, més un increment de 2 segons per jugada. Equips de 4 jugadors (Veure reglament Campionat Catalunya de ràpides per equips).

PREMIS : Trofeu per al primer i segon classificat de cada categoria.
LLIURAMENT DE PREMIS : A continuació de la competició, el dia 2 d’octubre es farà un dinar de germanor, darrera del qual hi haurà el repartiment de premis de l'actual temporada, dels PREMIS DEL CIRCUIT i dels guardons especials.

Per poder recollir el premi del Circuit, sense participar al dinar, serà imprescindible avisar a la Federació abans del dia 23 de setembre conforme s’assistirà a la FESTA i també caldrà portar una fotocòpia del DNI o Passaport el dia de cobrament. TROFEUS : El lliurament de trofeus es portarà a terme aproximadament a partir de les 15 hores en el local on s’efectuarà el dinar. Els clubs i jugadors que no participin a la Festa i vulguin recollir el trofeu hauran de comunicar-ho a la Federació abans del dia 23 de setembre. En cas de no recollir el trofeu el dia de la festa hi haurà un mes de termini per recollir-lo a la Federació.

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera