Pàgines

dimecres, 13 de juliol del 2011

Competición

23è. Campionat de Catalunya de partides ràpides per equips

RÀPIDES EQUIPS
(IMPRÈS D'INSCRIPCIÓ)

RITME DE JOC DEL CAMPIONAT DE RÀPIDES PER EQUIPS:

Partides ràpides a 3 minuts per jugador, més un increment de 2 segons per jugada. Equips de 4 jugadors (Veure reglament Campionat Catalunya de ràpides per equips).

PREMIS : Trofeu per al primer i segon classificat de cada categoria.
LLIURAMENT DE PREMIS : A continuació de la competició, el dia 2 d’octubre es farà un dinar de germanor, darrera del qual hi haurà el repartiment de premis de l'actual temporada, dels PREMIS DEL CIRCUIT i dels guardons especials.

Per poder recollir el premi del Circuit, sense participar al dinar, serà imprescindible avisar a la Federació abans del dia 23 de setembre conforme s’assistirà a la FESTA i també caldrà portar una fotocòpia del DNI o Passaport el dia de cobrament. TROFEUS : El lliurament de trofeus es portarà a terme aproximadament a partir de les 15 hores en el local on s’efectuarà el dinar. Els clubs i jugadors que no participin a la Festa i vulguin recollir el trofeu hauran de comunicar-ho a la Federació abans del dia 23 de setembre. En cas de no recollir el trofeu el dia de la festa hi haurà un mes de termini per recollir-lo a la Federació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada