divendres, 12 d’agost del 2011

Introducción










Circular 30/2011



INDICE Actividades Festa Catalana AQUÍ




34ª. FESTA CATALANA DELS ESCACS
2 d’octubre de 2011
FESTA POPULAR DELS ESCACS A CORNELLÀ




Torre Miranda de Cornellà





NOTA: Atesa la situació actual de crisi econòmica, la nostra Federació ha cregut oportú organitzar una Festa Catalana amb preus populars perquè tothom tingui l’oportunitat de participar i no deixi de fer-ho per qüestions econòmiques. El tiquet del menú individual serà només de 12,50€ i el preu d’un equip de quatre jugadors amb inscripció i dinar inclòs serà només de 45€. També s’han hagut de suprimir totes les activitats que es feien en dissabte per tal d’estalviar en el pressupost total de la Festa. Esperem que els clubs entenguin aquest canvi de modalitat organitzativa i col·laborin amb la seva participació en el que és la principal trobada anual de tots el clubs, jugadors i jugadores federats a Catalunya.

DADES BÀSIQUES i PROGRAMA
DATA
:
2 d’octubre de 2011

ORGANITZA:
La Federació Catalana d’Escacs i el Club d’Escacs Cornellà, amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà.

LOCAL PER TOTES LES ACTIVITATS (local de joc i dinar):
Ampliar mapa
Poliesportiu Sant IldefonsAvda. Línia Elèctrica, s/nTel.: 93 376 29 43




QUADRE D’ACTIVITATS
Diumenge 2 d’octubre de 2011
· De 10 a 13,30 h. Campionat de Catalunya de Ràpides per Equips.
· De 11 a 13 Activitats per als acompanyants. A les 11:00 hores sortida des del Pavelló Poliesportiu Sant Ildefons amb un recorregut pel centre històric i monumental de la ciutat.
· De 14,30 a 17,30 h. Dinar de germanor i repartiment de premis.

PREUS
Preu tiquet individual del dinar: 12,50€
Preu subvencionat per als equips amb dinar inclòs per a 4 jugadors: 45€.
Preu inscripció per equip de ràpides (si només es queden a jugar sense dinar) : 30€.

TERMINI DE LES INSCRIPCIONS: Per escrit segons formulari adjunt, abans del 15/09/2011, a les 13 hores.

MOLT IMPORTANT: Les places estan limitades a causa de l’aforament del local a 85 equips i 400 persones per al dinar. Les places seran cobertes per ordre d’inscripció.


23è. Campionat de Catalunya de partides ràpides per equips

IMPRÈS D'INSCRIPCIÓ




RITME DE JOC DEL CAMPIONAT DE RÀPIDES PER EQUIPS: Partides ràpides a 3 minuts per jugador, més un increment de 2 segons per jugada. Equips de 4 jugadors (Veure reglament Campionat Catalunya de ràpides per equips).

PREMIS : Trofeu per al primer i segon classificat de cada categoria.

LLIURAMENT DE PREMIS : A continuació de la competició, el dia 2 d’octubre es farà un dinar de germanor, darrera del qual hi haurà el repartiment de premis de l'actual temporada, dels PREMIS DEL CIRCUIT i dels guardons especials.
Per poder recollir el premi del Circuit, sense participar al dinar, serà imprescindible avisar a la Federació abans del dia 23 de setembre conforme s’assistirà a la FESTA i també caldrà portar una fotocòpia del DNI o Passaport el dia de cobrament.

TROFEUS : El lliurament de trofeus es portarà a terme aproximadament a partir de les 15 hores en el local on s’efectuarà el dinar. Els clubs i jugadors que no participin a la Festa i vulguin recollir el trofeu hauran de comunicar-ho a la Federació abans del dia 23 de setembre. En cas de no recollir el trofeu el dia de la festa hi haurà un mes de termini per recollir-lo a la Federació.

Otras Festas Catalanas AQUÍ



Indice Festa Catalana dels Escacs AQUÍ

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera