divendres, 5 d’agost del 2011

Saludos Antonio Balmón "Alcalde de Cornellà de Llobregat"Antonio Balmón

L’esforç i dedicació d’una entitat com el Club Escacs Cornellà s’ha traduït en què aquest mes d’octubre, Cornellà pugui ser l’escenari de la 34ª Festa Catalana dels Escacs. Un reconeixement a totes aquelles persones que dediquen el seu temps no només a la seva afició, sinó a compartir-la, a formar nois i noies joves que també gaudeixen d’aquesta competició mental.


Aquest any, a més, el club a obtingut molt bons resultats en diverses categories, amb ascensos i presencia destacada als campionats de Catalunya. I en definitiva, ha treballat molt intensament per seguir difonent els escacs a la nostra ciutat, per això és una tria Excel-lent, alhora que una responsabilitat, per organitzar aquesta cita. I compten amb tota seguretat amb el fort compromís que el club manté amb la ciutat i amb l’activitat esportiva i cultural


Vull donar una càlida benvinguda més a totes les persones que arribin a Cornellà per participar en aquesta festa, que vinguin a gaudir dels escacs a la nostra ciutat i que comparteixin amb tots nosaltres la seva afició. Sort a thotom.


Antonio Balmón
Alcalde de Cornellà de Llobregat

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera