divendres, 5 d’agost del 2011

Saludos Gemma Gallofré i Sanahuja (Presidenta del Patronat Cultural i Recreatiu)

El dia 2 d’octubre el Club d’Escacs del Patronat té un nou repte, la 34ª Festa Catalana dels Escacs, que enguany es celebra aquí a Cornellà.
Tots nosaltres sabem la feina que comporta organitzar un esdeveniment d’aquest tipus es per això que des de la Junta Directiva us brindem tota l’ajuda que us sigui necessària, ens fascina veure com us preocupeu de fins el mes mínim detall. Admiro la compenetració que teniu tots vosaltres. Per això estic convençuda que tot sortirà perfecte i que tota Catalunya podrà conèixer aquest club i aquesta ciutat que tant ens estimem. Nomes em cal desitjar a tots els membres del club d’escacs Cornellà que no perdeu mai l’ il•lusió que sempre heu demostrat.
Molts ànims.

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera