dilluns, 24 d’octubre del 2011

35º Campionat Local d'Escacs Escolar

Hola a todos, durante los próximos viernes, días 28 de octubre, 4, 11 y 18 de noviembre se celebrara la 35º Campionat d'Escacs Local Escolar en el Club Escacs Cornellà, de 18 horas a 20 horas.
Se podrán inscribir hasta el día 27 de octubre enviando por correo al Club Escacs Cornellà, o en el propio Club.
El torneo cuenta con la colaboracion del Patronat Cultural i Recreatiu.

Se jugarán dos partidas a 30 minutos por jugador.
Con la idea de impulsar el ajedrez en nuestra localidad con los peques, y no tan peques, que son el alma mater de nuestro querido juego llamado ajedrez
Os adjuntamos el cartel del evento.
Y recordar que es la 35ª edición, ¡¡¡¡¡hay que apuntarse!!!!


Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera