dilluns, 26 de març del 2012

Juan Raúl Quiles Petidier CAMPEÓN

Nuestro gran jugador Juan Raúl Quiles Petidier, ha quedado campeón del torneo por edades (fase Previa), de Catalunya, Baix Llobregat, Garraf y Alt Penedés.


Acabando el torneo empatado con dos jugadores Carles Tutusaus (Vilafranca) y Sónia Martín (Olesa)

Se hizo el desempate a partidas rápidas donde Juan Raúl gano y se clasificó para la final.

Final que se jugará en semana santa en La pineda de Vila-Seca.

Desafortunadamente nuestro jugador y compañero, no podrá asistir, asuntos personales le impiden poder disputar esta final.

Pero esto no quita el merecido reconocimiento a su clasificación, la cual es todo un orgullo para nuestro club.

ENHORABUENA Juan Raúl.

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera