dijous, 27 de novembre de 2014

Resultados rondas 6 y 7 Veteranos 2014

Hola, nuestro amigo Conrad sigue adelante, sigue invicto, con cinco puntos, clasificado en sexto lugar, y a solo una partida del final de este torneo.

Con esto ya ha cumplido de sobras, pero conociéndolo, el diría, todavía no, ahora a ganar la última.
Pues eso, suerte y a hacerlo lo mejor posible, que es la única manera que tienes, cuando haces las cosas.Comentarios en el Blog

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera