dijous, 4 de desembre de 2014

Clasificación Final Veteranos 2014

Hola a tod@s
Nuestro amigo y compañero Conrad Marza, ha conseguido clasificarse para la fase final del Campeonato de Veteranos. Magnífico, y sensacional. Y muy merecido para nuestro Conrad.
Imbatido en el torneo, consiguiendo 5,5 puntos de 8 posibles, partiendo en el ranking como nº 27, y ha quedado 7º con otros tres jugadores, pero ganándoles en los tres desempates a todos.
+3 =5 -0
No esta mal, y teniendo en cuenta que de sus 8 contrincantes ¡¡Sólo 2!! tenían menos Elo que él. Los demás le superaban en Elo.

ENHORABUENA CONRAD

Comentarios en el Blog

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera