dimarts, 22 de novembre del 2016

Torneig d'Entrenament "Lliga Catalana 2017"

Inscritos Aquí

TORNEIG D’ENTRENAMENT

“Per la lliga catalana (per equips)”

Bases del torneig:

1º. El Torneig es disputarà  en grups tancats a 6 rondes o per Sistema Suís  , al local del Club d’Escacs Cornellà, en el Patronat Cultural i Recreatiu, carrer Eduard Gibert nº29 o Msn. Jacint Verdaguer nº52, 2ª planta. Cornellà.
2º. El torneig es disputarà en grups començant per ordre d’Elo, grups de 6 jugadors, si la inscripciò es supeior es farà per sistema suís, limitat a un màxim de 47 jugadors.  El ranking inicial es formarà tenint en compte l'ELO català. 5 rondes per grup, i l’última jugarien el grup 1 i 2 per una banda i el grup 3 i4 per l’altre, una partida, el 1er del A amb el 1er del B, el 1er del C amb el 1er del D, el 2on del A amb el 2on del B, el 2on del C amb el 2on del D, i aixi amb els 3ers, 4arts, 5ès i 6ens.

3º. Els aparellaments es faran a través del programa informàtic “Swiss Perfect”.

4º. Els dies de joc:
Seran els divendres a les 20:45 hores.
1ª Ronda Divendres 02 de Desembre 2016
2ª Ronda Divendres 09 de Desembre 2016
3ª Ronda Divendres 16 de Desembre 2016
4ª Ronda Divendres 23 de Desembre 2016
5ª Ronda Divendres 13 de Gener 2017
6ª Ronda Divendres 20 de Gener 2017

5º. La primera ronda començara a les 20:45 hores. Si us plau, puntualitat
            Es donará 30 minuts, per presentarse. L’incomparecencia donara per perduda la partida.

6º. El ritme de joc e inici del torneig:
Las partides serán de 45 minuts per jugador amb increments de 15 segons per cada jugada efectuada, per tant vàlides les lleis generals dels escacs tenint en compte els temes següents:
6.1 - els jugadors estan obligats a anotar les jugades exceptuant els 2 últims minuts.
6.2 - una vegada feta una jugada il.legal, es parará el rellotge, i es comunicará el árbitre, que donará dos minuts mes al reclamant, a la segona jugada il.legal, es donará per perduda la partida al infractor. Es te que fer la reclamació parant el temps, sense jugar.
6.3 - es vàlida la norma de “peça tocada” segons l’article 4 de les “Lleis dels escacs”.
6.4 - per reclamar la victòria per temps, el jugador ha de parar el rellotge, la seva bandera ha d’estar aixecada i la del contrincant caiguda. Cas que les dues banderes hagin caigut, la partida és taules.


7º. Premis :
Els premis seran estar be entrenat pel campionat per equips


8º. Formes d'inscripció:
A) Per mail a:         clubescacscornella@gmail.com o franjasocas@hotmail.com  o en el club a Francisco o Nicolás.

9º. Drets d'inscripció:
   La inscripció serà gratuita

10º.  L'organització es reserva el dret d’anul·lar una inscripció.
       Això va dirigit per a tot aquell amb falta d'humor i sense ganes de passar-s'ho bé.

11º. La inscripció quedarà tancada quan s’arribi a la xifra de 47 jugadors o fins el divendres 2 de desembre de 2016 a les 20:30 hores.

12º. Desempats als torneigs individuals: per qualsevol lloc de la classificació general s’empraran els sistemes: Sonneborn-Berger, Resultat individual, nº de victories, Partide Llampec “Muerte Súbita” pel Tancat
Bucholz Mitjà,. Bucholz, i Progressiu pel suïs

13º. El Sr. Francisco Javier Solera ,  farà d’àrbitre i director. L’organitzador será el Club D’Escacs Cornellà

14º. Qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà aplicant la normativa de la FIDE per a tornejos oberts, i/o llampecs. Sóc una mica novell en aquestes coses, així que si falta alguna cosa paciència.

15º. La participació en el torneig implica la total acceptació d'aquestes bases. Donar la mà abans i després de jugar la partida.

Una salutació

Francisco J. Solera

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera