dilluns, 12 de febrer del 2018

2o. Cena-Rápidas del 2018


Dia 4 de febrer: 3a jornada de lliga. Els equips A, B, C i D guanyen i l'E aconsegueix un meritori empat, i ho celebrem amb gran alegria com si haguéssim ja guanyat la lliga.

Ens hem tornat bojos? Estem aixecant les campanes al vol abans de temps?
No, ni de conya, celebrem que divendres següent podrem fer el nostre torneig de ràpides amb sopar inclòs, ha ha ha,,,,

És una celebració que fem cada cop que els nostres equips fan un ple, i de totes les competicions que juguem, la del sopar-ràpides és la millor de llarg! No hi ha cap competició amb la qual riguem i ens ho passem tant bé tots els companys del club junts.

I aquest divendres ens vam reunir 22 persones jugant. Tot un luxe. I el primer cop que ens ajuntàvem enguany la Ruta 36 al complert, ha ha ha...


En quina competició d'escacs pots trobar que a més del clac clac dels rellotges i les peces, el sagrat silenci que ens caracteritza als jugadors sigui interromput pels acudits dolents del Gabi, els somriures dels presents, o els comentaris dels jugadors mentre disputen les partides sense que a la resta dels companys els importi una merda?

En quina competició els jugadors interrompen el torneig per anar tots plegats a sopar, beure i riure tots plegats?


Aquest divendres, també el Nicolàs estava eufòric. Al matí, el Consell Esportiu ratificava l'any 1927 com el de la constitució del club, i això suposa un reconeixement que premia l'enorme tasca d'investigació que molta gent ha fet per reconstruir la història que no teníem documentada per culpa de la guerra del 1936-39 i de les inundacions de 1971. I en Nicolás estava exultant.


Va guanyar el torneig.... qui redimonis va guanyar? Ni idea, com si importés gaire, ha ha ha ... Em sembla que va guanyar el Pau, que divendres també estava sembrat i no callava, ha ha ha ...


Riure, jugar, selfies de grup, ... Tot això és la màgia del Temple.
Maracanà, ... turú tururu ...
Maracanà, ... turú turú ....

Albert Puig

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera