dijous, 13 d’abril del 2023

Ha mort el nostre president Pere Parés

 


És una trista notícia, de les pitjors que es poden rebre. Sí, ha mort el nostre gran president. Pedro Parés i Valls (1928-2023)


El "nostre" per sempre president, que en l'actualitat era i serà 
President Honorífic.
Va estar al càrrec durant 
58 anys (1959-2017)


Entregat al seu club, al costat de la seva esposa, la nostra benvolgudíssima secretària, Maria, estimada, ja ho tens amb tu, espero que allà on estigueu, continueu fent el bo i millor.


Sempre en els nostres cors, per la seva dedicació, per la seva senzillesa, humilitat, pel seu tarannà, per fer de pare, company, amic, per ser tot el que has estat per a una llarga llista de persones en aquest estimat club i món dels escacs, Mai t'oblidarem.

Francesc X. Solera


Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera