dilluns, 9 de setembre del 2024

Josep Vallvé i Piñol

HEM ARRIBAT PER QUEDAR-NOS

De cronistes a crònics...

Un grup de agosserats cronistes, van tenir la idea de fer una prova traient una revista el passat mes de juliol. Després de l'enorme rebuda, el club ha pensat deixar-la fix, d'aquesta forma, ens deixareu jugar amb les paraules, hem passat de ser cronistes a crònics (permanents en el temps) amb la publicació de la revista de forma regular.


Aquest segón nombre és un monogràfic sobre el doctos Vallvé i Piñol, jugador del club d'escacs Barcelona i del club d'escacs Cornellà, i que aquest darrer club, en el seu honor,celebra enguany la desena edició de l'Obert que porta el seu nom.

Desitgem que aquesta nova publicació tingui la mateixa acceptació que la primera.


Enllaç a la Revista nº 2: Aquí


 


diumenge, 8 de setembre del 2024

Bases Tancat Memorial Doctor Vallvé 2024

Inscrits i Rondes: Aquí

TANCAT NO FEDERATS

X MEMORIAL 

“DOCTOR  JOSEP  VALLVÈ i PIÑOL”

Bases del torneig:

1º. On es jugarà i qui pot jugar

El torneig es un tancat pels jugadors/res no federats del club D’Escacs Cornellà

El local de joc serà el del Club d'Escacs Cornellà, al Patronat Cultural i Recreatiu, carrer Eduard Gibert nº29, o Mn. Jacint Verdaguer nº 52, 2a planta, Patronat Cultural i Recreatiu, a Cornellà de Llobregat.

2º. El ritme de joc i inici del torneig:

S'aplicarà el sistema Round Robin, fent servir el programa informàtic Swiss Manager, formant un grup on jugaran tots contra tots.

Es jugaran 9 rondes durant nou (9) dilluns, setembre dia 30, octubre dies 7, 14, 21 i 28, novembre dies 4, 11, 18 i 25,  de l'any 2024. Les sessions de joc començaran a les 19:30 h.

El control de temps serà de 90 minuts més 30 segons d'increment per jugada feta. El temps per declarar perduda una partida per incompareixença serà 60 minuts des de l'hora oficial d'inici del torneig.

3º. Premis:                         

1er Classificat TROFEU                                       

2on Classificat TROFEU                                                     

3er Classificat TROFEU       

Medalles per la resta de jugadors/res

Entrega de premis:

El lliurament de premis es farà a la sala de joc situada a la Sala de socis del mateix Patronat Cultural i Recreatiu, el dilluns 02/12/24, i es disputarà un torneig de partides llampec, on podran jugar tots els que vulguin, respectant els criteris d'inscripció de l'esmentat torneig.

 

4º. Formes d’inscripció:

Per invitación de l’organització.

 

 

5º. Desempats:

Per establir la classificació final, els empats a punts es resoldran fent servir els següents desempats:

1.     Resultat particular

2.     Nombre de victòries

3.     Sonneborn-Berger

 

6º.  Organitzador, director i árbitrs :

L’organitzador del Torneig es el Club d’Escacs Cornellà

Directors del Torneig el Sr. Nicolás Plaza Arcos

Árbitre principal Francisco Xavier Solera

7º. Decisions

       Les decisions arbitrals seran apel·lables al Comitè d'Apel·lació, que estarà format per tres jugadors / es escollits / des entre els / les participants, en la primera ronda del torneig.

Les decisions d'aquest Comitè seran inapel·lables.

8º. Normes de la sala *****

Està prohibit fumar a la sala de joc, així com fer ús de telèfons mòbils o dispositius electrònics, aplicant-se la normativa FIDE respecte a aquesta situació, que és la següent:

No es permet entrar cap mòbil o dispositiu electrònic encès a la sala de joc. En cas de fer-lo servir i/o que emeti algun tipus de so, es penalitzarà amb la pèrdua de la partida. En cas de tenir-lo encès fora de la sala s'advertirà al jugador.       

9º. La participació en el torneig implica la total acceptació d'aquestes bases. Al mateix temps el jugadors participants autoritzen la publicació de les seves dades personals en els diferents mitjans de comunicació que l’organitzador consideri oportú per a la necessària difusió de l’event: llistats de resultats, classificacions, participants, partides... I el mateix temps que es pugui difondre les fotografies fetes el torneig els diferents medis de comunicació del Club D’Escacs Cornellà, el Blog, Facebook, Whatsapp, Instagram, X, etc.

10º. L’organització es reserva el dret de canviar qualsevol punt d’aquest reglament.

 

Anexe definició dels desempats:

  1. Resultat particular: es te en compte el resultat directe amb el jugador o jugadors empatats.
  2. Nombre de victories: es te en compte la majoria de victories amb blanques i negres en primer lloc, despres nomes amb negres
  3. Sonnenborg-Berger: es considera la sum de punts dels adversarisque s’han batut,i s’hi afegeix la meitat de punts dels adverasris amb els qui s’ha empatat.

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera