dilluns, 11 de maig del 2015

Circuit Llampec

El 5º torneo lo gano empatado a puntos Albert Ferrándiz, y en segundo lugar Ricardo Palacín, en el tercer puesto para Ricard Fabregas empatado con Marc Capellades que con este puesto consiguió, pase lo que poase en el 6º y último torneo quedar campeón del 3er. Circuit Llampec.
Asi que le damos la Enhorabuena, pero será en el último torneo, el día 25 de mayo, cuando se le felicitará y se le hará entrega de su trofeo.

5º lugar para Pau Castrillo, que se consolida en esa posición para los premios finales.

una buena velada de partidas Llampec.
Así que os dejo el 2º Selfie, en esta ocasión salen un poco mas animados, jajaja


Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera