dimarts, 19 de novembre del 2013

Comentario del Director del 1er. Obert Cornellà Dr. Vallve

Nota de agradecimiento

Hola a tod@s,

En nuestro club, como siempre apreciamos a todos y cada uno de los jugador@s, jueguen en el club Cornellà o en otro club, siendo el máximo interés promover el ajedrez entre todos nosotros siendo un bien común, el gran aprecio que tenemos a este bello deporte.

Felicitamos ampliamente a todos los jugador@s que están participando en nuestro torneo  1er. Club D'Escacs Cornellà Cornellà "Memorial Doctor Josep Vallvé i Piñol" en Memoria de los grandes jugadores que han pasado por nuestro club.

Nos reiteramos en mencionar que estamos gratamente satisfechos por el gran campeonato que están realizando todos y cada uno de las grandes figuras que están participando, cabe destacar que no ha habido problemas por el excelente comportamiento de tod@s, que compartimos esta afición pero lo más importante es que son excelentes personas quienes jugáis.

Así como destacamos que será de grata satisfacción contar con otros jugadores que no han podido jugar e invitaros a volver a participar en el torneo del año que viene.

Nicolas Plaza

Director del torneo

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera