dissabte, 6 de setembre del 2014

XXXI Memorial Carlos Grau

El último sábado de septiembre, día 27, se celebrará el Memorial Carlos Grau, de partidas rápidas, y el domingo 5 de octubre un Torneo por Equipos.
En este fin de semana habrán varias actividades de Ajedrez, en la sede del Club Escacs Padrò.
Como bien sabéis, ahora no esta activo el club, y la mayoría de jugadores están ahora con nosotros, y formamos una gran familia, parece que hemos estado juntos toda la vida.

Pero el hecho que el Padrò, de momento no pueda estar con sus actividades generales, no implica que algunas se sigan desarrollando, como esta, que es su 31 edición.

Así que os invitamos a todos, a que participéis de ellas.
Un saludo, en nombre de tod@s los miembros del Padrò, hoy Cornellà.
Francisco


Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera