diumenge, 13 de maig de 2018

FERRAN PUIG CAMPIÓ del 12è Torneig ACEEn Ferran Puig guanya el Torneig ACE

El nostre jove jugador Ferran Puig aconsegueix el 1r lloc en el XII Torneig de l’Associació de Clubs d’Escacs del Baix Llobregat, amb 6  de 7 punts, quedant per davant dels dos jugadors del Pallejà, en Carles Martín i en Guillem Portales, 2n i 3r, respectivament.

La nostra jugadora Esther Fresneda ha acabat amb 4 punts, quedant 2a de la categoria Sub-16, per darrera de l’Eric Alegre, del Pallejà, i per davant de la Judith Gómez, de l’Argentona.

L’Oriol Puig, guanyador del torneig de l’any passat, ha acabat amb 3,5 punts.

Aquest any han estat els únics representants del club, i hem trobat a faltar la resta dels companys de categories inferiors. 

Finalment, cal fer una gran felicitació a l’organitzador, el Club d’Escacs de Pallejà. D’una banda, perquè han preparat i organitzat molt bé l’esdeveniment en una immillorable sala. De l’altra per assolir els seus 10 anys d’existència. I finalment, perquè el fet que un club com el Pallejà presenti 28 nanos en un torneig d’Escacs de base, i que bona part d’ells ocupin els primers llocs de les seves categories (i rendeixin a gran nivell a la fase final del Campionat de Catalunya), és la millor tarja de garantia de l’extraordinària tasca que en aquests 10 anys ha fet per la formació dels escacs de base. Enhorabona, amics de Pallejà. 

Albert Puig