diumenge, 13 de maig de 2018

FERRAN PUIG CAMPIÓ del 12è Torneig ACEEn Ferran Puig guanya el Torneig ACE

El nostre jove jugador Ferran Puig aconsegueix el 1r lloc en el XII Torneig de l’Associació de Clubs d’Escacs del Baix Llobregat, amb 6  de 7 punts, quedant per davant dels dos jugadors del Pallejà, en Carles Martín i en Guillem Portales, 2n i 3r, respectivament.

La nostra jugadora Esther Fresneda ha acabat amb 4 punts, quedant 2a de la categoria Sub-16, per darrera de l’Eric Alegre, del Pallejà, i per davant de la Judith Gómez, de l’Argentona.

L’Oriol Puig, guanyador del torneig de l’any passat, ha acabat amb 3,5 punts.

Aquest any han estat els únics representants del club, i hem trobat a faltar la resta dels companys de categories inferiors. 

Finalment, cal fer una gran felicitació a l’organitzador, el Club d’Escacs de Pallejà. D’una banda, perquè han preparat i organitzat molt bé l’esdeveniment en una immillorable sala. De l’altra per assolir els seus 10 anys d’existència. I finalment, perquè el fet que un club com el Pallejà presenti 28 nanos en un torneig d’Escacs de base, i que bona part d’ells ocupin els primers llocs de les seves categories (i rendeixin a gran nivell a la fase final del Campionat de Catalunya), és la millor tarja de garantia de l’extraordinària tasca que en aquests 10 anys ha fet per la formació dels escacs de base. Enhorabona, amics de Pallejà. 

Albert Puig


Comentarios en el Blog

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera