dijous, 13 de setembre del 2012

Bases II Torneig Social i Amics dels Escacs "Santiago Vázquez Chaves"


II TORNEIG SOCIAL i AMICS dels ESCACS

“SANTIAGO VÁZQUEZ CHAVES”

Bases del torneig:

1. El torneig es disputarà pel Sistema Suís del Club d’Escacs Cornellà a VUIT rondes, al local del Club d’Escacs Cornellà, en el Patronat Cultural i Recreatiu, carrer Eduard Gibert nº29 o Msn. Jacint Verdaguer nº52, Cornellà.
2. El torneig es disputarà en un sol grup, limitat a un màxim de 68 jugadors.  El ranking inicial es formarà tenint en compte l'ELO català. I si no tens Elo català no passa res, també pots jugar.
3. Els aparellaments es faran a través del programa informàtic “Swiss Perfect”.
4. Els dies de joc seran els dilluns
Ronda 1ª Dilluns 1 de Ocubre
Ronda 2ª Dilluns 29 de Octubre
Ronda 3ª Dilluns 26 de Novembre
Ronda 4ª Dilluns 17 de Decembre
Ronda 5ª Dilluns 8 de Abril
Ronda 6ª Dilluns 29 de Abril
Ronda 7ª Dilluns 20 de Maig
Ronda 8ª Dilluns 27 de Maig

Exceptuant les dues últimes rondes, les altres, si algun jugador no pogués assistir aquest dilluns, podrà jugar un dilluns abans o després de la data, quedant amb el seu company de tauler en aquesta partida. O dins de la setmana, qualsevol dia arribant a un acord, sempre entre els dos jugadors.
Com som amics, aquest no serà cap problema, i sempre posarem de la nostra part per poder disputar la partida, dins de les dates que assignem.

5. Les rondes començaran a les 21:30 hores
    Però si algun jugador no pot a aquesta hora, pot avançar a les 20:30, o més tard, sempre arribant a un acord amb el seu company de tauler, i aquí tampoc hi haurà problema. Hi ha molta flexibilitat, però si es compleixen els horaris millor.
6. El ritme de joc és de 25 minuts per jugador amb increments de 10 segons per cada jugada efectuada. S'ha d'apuntar la partida, com a mínim fins que quedin menys de 3 minuts, llavors serà opcional.
7. Premis :
1. - Segons la classificació general:
primer classificat        Trofeu i una forta abraçada del President del club
segon classificat         Trofeu i una forta abraçada del vice-president del club
tercer classificat         Trofeu i una forta abraçada del secretari del club

Premis inigualables, només faltarà saber si jugaran menors, per donar un premi          al millor entre ells.

8. Formes d'inscripció:
A) Telefònicament: 626 575 061
B)  Per mail a:        clubescacscornella@gmail.com o franjasocas@hotmail.com 

9. Drets d'inscripció:
   La inscripció serà gratis
10.  L'organització es reserva el dret d’anul·lar una inscripció.
       Això va dirigit per a tot aquell amb falta d'humor i sense ganes de passar-s'ho bé.
11 . La inscripció quedarà tancada quan s’arribi a la xifra de 68 jugadors o fins el dilluns 24 de setembre a les 21:00 hores, a partir d’aquest moment s’obrirà una “llista de jugadors en espera de poder cobrir possibles baixes dels jugadors inscrits”.
13. No hi ha byes, ja hi ha prou marge per poder disputar les partides, en cas de no poder jugar una partida, perdrà el punt el que no pugui jugar el dia convingut.
14.  Lliurament dels Premis :
Els premis es lliuraran per estricte ordre de classificació, el diumenge de la festa major de Cornellà, al mateix local de joc.

15. Desempats: per qualsevol lloc de la classificació general s’empraran els sistemes: Bucholz.

16. El director del torneig es el Sr. Francisco Javier Solera “me hace ilusión”,  els àrbitres principals  seran el Sr. Nicolás Plaza i el Sr. Emili Pérez. L’organitzador será el Club D’Escacs Cornellà
17. Les decisions arbitrals podran ser apel·lades, però no arribaran enlloc, ja que en ser amics decidirem la situació al moment, si és que hi ha algun problema.
17. Qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà aplicant la normativa de la FIDE per a tornejos oberts. Sóc una mica novell en aquestes coses, així que si falta alguna cosa paciència.
19. La participació en el torneig implica la total acceptació d'aquestes bases. Donar la mà abans i després de jugar la partida, i MOLT IMPORTANT, IMPRESCINDIBLE, saludar el director del torneig, o sigui a mi, gràcies.

Una salutació
Francisco J. Solera

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera