dissabte, 22 de setembre del 2012

Mucho movimiento ajedrecístico

Hola a tod@s, que dos meses nos esperan!!!!!!
Octubre y noviembre, lleno de ajedrez. Entre el social que empieza el 1 de octubre, con dos rondas, al principio y final, y otra ronda a finales de noviembre, tenemos a mas de 20 jugadores en marcha. A parte durante las lunes, aparte del social, tenemos mucho entrenamiento, de aperturas y de algunos aspectos del ajedrez.
Y se realizará en diciembre un torneo de rápidas, el lunes 3 de diciembre.

Pero donde también hay mucho movimiento en varios torneos que se van a jugar en Barcelona y Cerdanyola.

Entre los tres torneos, hay diez jugadores inscritos, y eso esta muy bien, pues significa que tenemos ganas de ajedrez, y ganas de que llegue el de por equipos, donde estoy seguro que vamos a dejar muy bien y muy alto al club, tanto en estos torneos, como  cuando llegue el de por equipos, pero eso ya llegará.

Os pongo el enlace para que veáis los inscritos, los nuestros, y a los que se van a enfrentar.
Els nostres jugadors en competició AQUÍ

Un saludo
Francisco Solera

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera