diumenge, 4 de maig del 2014

40è Torneig Local Escolar Actiu


40è. TORNEIG LOCAL ESCOLAR SUB-18 2014
REGLAMENT
1.    Podran participar tota la canalla menor de 18 anys, o sigui sub-18, de    la Escola d’Escacs Cornellà i de les escoles de Cornellà gratuïtament.
2.    El torneig es jugarà per sistema suís a 7 rondes:                           Els divendres de maig 16, 23 i 30 (rondes 1, 2 i 3) a les 18:45         Divendres 6 de  juny, (ronda 4) a les 18:45                            Dissabte 7 (ronda 5 i 6) a les 17:00 hores                              Divendres 13 ultima ronda, (ronda 7)18:45 hores.
3.    El ritme de joc serà de 15 minuts + 5 segons per jugada feta, per tant, vàlides les lleis generals dels escacs excepte pels temes següents:                                                                                         3.1 els jugadors no estan obligats a anotar les jugades                3.2 una vegada fetes tres jugades il.legals es donará la partida per perduda, per l’infractor.                                                                   3.3 - es vàlida la norma de “peça tocada” segons l’article 4 de les “Lleis dels escacs”.                                                                         3.4 - per reclamar la victòria per temps, el jugador ha de parar  els rellotges, la seva bandera ha d’estar aixecada i la delcontrincant caiguda. Cas que les dues banderes hagin caigut, la partida és taules.
4.    Obtindran premis els tres primers classificats.
5.    Els aparellaments es faran amb el programa “Swiss Perfect”. Els desempats per la classificació final tindran en compte, primer el Bucholz Mitjà, segon Bucholz Total i tercer Progressiu.
6.    El director del torneig serà el Sr. Nicolás Plaza Arcos
7.    Els árbitres seran els Srs. Raúl Quiles, Pau Castrillo , Petar Plamenov i Francisco Xavier Solera  
8.    Les inscripcions poden fer-se per mail a: clubescacscornella@gmail.com                  franjasocas@hotmail.com                                                              fins el dia 15 de maig, dijous.
L’organització es reserva el dret de canviar  qualsevol punt d’aquest reglament.

Amb la Col.laboració:
                                               

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera