diumenge, 22 de juny del 2014

Torneig per Equips de la Canalla Festa Major

Hola a tod@s
El sábado 21 de junio, se celebró un torneo por equipos, que en principio iba a ser de 8 equipos, pero que tuvimos que separar a los mas peques, en 4 equipos, junto con 1 de mayores, pues vinieron mas jugadores de los que en un principio se iba a hacer.
Los equipos estuvieron formados de la siguiente manera_
Equipo de mayores
DAVID EVANGELISTA 
JUANMA JIMÉNEZ 
JUAN ANTONIO MORENO 
Equipo
AITOR LÓPEZ
FERRÁN PUIG
HUGO DURO
Equipo
URIEL ANDRANGO
ROC SAYOL
DAVID SHENG
Equipo
SERGI GARCÍA
ORIOL PUIG
MARIO SOLERA
Equipo
ANDREA SUÁREZ
ERIKA SUÁREZ
SERGIO SOLERA

Así pues, se hicieron 5 equipos, y estas fueron su rondas:


Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera