divendres, 10 de juliol del 2015

Festa Major 2015

El domingo 7 de junio se celebró el primer torneo por equipos Memorial Jose Antonio Morchón López.
Aprovechando las fiestas de nuestra ciudad, como cada año el domingo se celebra un torneo, que a partir de ahora será un por equipos en memoria de nuestro querido compañero, que en paz descanse.

Al final se montaron 8 equipos, y espero que para el año que viene, puedan ser mas, y que este torneo poco a poco vaya cogiendo un prestigio, como el de Jose Antonio entre todos sus compañeros.

Al final del mismo se hizo entrega de los premios, y de las placas que como cada año se entregan.
Una de ellas era para la familia.

Un gran día, triste, pero también alegre y festivo, que a partir del próximo año, sea siempre alegre.

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera