dimarts, 4 de desembre del 2012

Clasificación del primer Torneo del Circuit de Rápides

Hola a tod@s, de momento os pongo la clasificación, y las fotos gracias a la rapidez de Daniel DeLaCruz, que ha estado toda la mañana mandándomelas por correo. Gracias Dani.

Las fotos aquí a la derecha esta una presentación de las mismas, he puesto las que mejor salieron.

El resto de datos durante la semana, todas las rondas, clasificaciones, el cuadro final, y algunas explicaciones. Como podréis observar se ha ampliado el sistema de puntuación, de ser los 8 primeros, ha pasado a los 15 primeros.
Por aclamación popular, y como siempre digo todo se puede mejorar.
La gran noche de ayer, hace que el torneo cambie un poco, y vamos a intentar, bueno seguro, que podamos tener mas premios, y otra cosas.

Bueno durante la semana ya iréis recibiendo correos, y en el blog todo publicado.

Muchas gracias por vuestra participación, y eso que faltaron diez mas o menos.

Buena semana para tod@s,
Francisco Solera

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera