dijous, 18 d’agost de 2016

XXXIII Memorial Carlos Grau Dissabte i Diumenge

 

Hola los días 1 y 2 de octubre, se celebrará en el Orfeo Catalonia de Cornellà, donde jugaba el Padrò, los ya afianzados torneos por equipos y de rápidas Carlos Grau.
Este año el por equipos se celebrará el sabado por la tarde, por la maana se harán unas simultáneas, y el domingo por la mañana las rápidas.

Os pongo los enlaces de los dos reglamentos:Comentarios en el Blog

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera