dijous, 26 de juliol del 2018

Vacaciones!!!

Hola a tod@s
En agosto cerramos por vacaciones y volveremos a abrir el 3 de septiembre, lunes.
Una gran temporada, y espero que la que viene sea mucho mejor.
Desde luego en ello estamos, desde la Junta hacemos siempre lo posible por que todo mejore, y nuestro TEMPLO sea el mejor sitio al cual acudir para disfrutar del Ajedrez.

Y os recuerdo que este domingo último torneo, antes de iniciar la nueva temporada, El Celler de la Consol, al aire libre!!

Por mi parte os deseo un buen verano, buenas vacaciones y que vengáis tod@s con las pilas bien recargadas, Yo os dejo una manera para poder hacerlo y disfrutar en verano del ajedrez de una manera algo distinta.

Un abrazo
Francisco X. Solera

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera