divendres, 9 d’agost del 2024

Crónica Espanya sub18

Benvolgudes i benvolguts lectors del blog del club d'escacs Cornellà. Avui us presentem la crònica de la nostra representació al torneig d' Espanya sub-18. En concret el nostre representant va ser en Jensen Broadbent Brun, jugador de molt potencial i que ja té un ELO més que notable (prop de 2000 FIDE i 2200 català).




Enguany s'ha decidit a participar, ja que era la seva darrera oportunitat. Al campionat de Catalunya per edats, sí que existeix la categoria sub-20, a la d'Espanya no. Com era sub-18 de segon any ha decidit participar.


Ha anat acompanyat del seu amic del club germà Pallejà Javier Montero. Un altre jugador fortíssim del Baix Llobregat.


Tots dos han fet una enorme participació, si bé és cert, que com són tan bons i competitius, sempre creuen que han perdut oportunitats pel camí. Però molt bona participació de tots dos.
En referència a Jensen, val a dir diferents coses. La primera, que és el jugador del club que més vegades ha jugat el campionat d'Epanyaper dats (2 cops). La primera sub-16 i ara a sub-18.


Que ha fet la meitat dels punts. Que l'han retransmès 4 de les 9 partides jugades..., és a dir que no pot dir que ha fet un torneig dolent, de fet ha estat molt bo. Parlant amb ell, distingeix les primeres 4 partides de la resta. De fet, segurament el cansament també afecta en aquests tornejos tan exigents.


Des del club el volem felicitar, i sabent que és la seva darrera participació, també homenatjar. Amb tot el afecte del món, hem fet una publicació on ell és protagonista. Hem volgut com a club que tingui un record. Insistim, des del afecte. Errors, omissions..., demanem des de la redacció de cronistes perdó directament. Però tant de bo us arribi el afecte amb el qual s'ha fet i sobretot al protagonista de la història. Tant de bo. Gaudiu, us deixem enllaç per tal que ho pugueu descarregar i col·lecció de fotos per fer-vos encara més una idea de com ha anat.

Fins la propera

Enllaç en pdf

 

Seguiment a les xarxes de l’ event

https://www.instagram.com/reel/C-FT_eeqLOg/?igsh=dmt1bWV3bncwOHc5 

https://www.instagram.com/p/C-F_qpgqcMR/?igsh=YjNwa3czcWF5Mnhr 

https://www.instagram.com/p/C-H1XLKqL5P/?igsh=MWF0bnpwNjFvM3lvYQ==

 

Cada cop més grans... Visca el club d'escacs Cornellà.

Bon estiu!

 Signat Equip de cronistes Club Escacs Cornellà

( com en Narnia també tenim lleó)




Recull fotogràfic




























Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera