dimarts, 23 d’octubre del 2012

16ª Trobada Comarcal d'Escacs Escolars

16ª Trobada Comarcal d'Escacs Escolars
Hola a todos, este sábado 27 de octubre, se realizará la 16ª Trobada Comarcal d'Escacs Escolars.

Será en el Patronat Cultural i Recreatiu de Cornellà, c/ Mossen Jacint Verdaguer nº 52
Y según la cantidad de inscritos en la sede del Club D'Escacs Coprnellà, o en una de las múltiples salas de las que dispone el Patronat.

Será un torneo de 9 rondas. 
Las partidas de 5 minutos por jugador, mas 2 segundos de incremento por movimiento.

No somos partidarios de que los jóvenes jueguen partidas rápidas, pues no es la mejor manera de que aprendan, pero bien es cierto que las partidas rápidas gustan mucho, y en esta ocasión, vamos a hacerlo así, para que disfruten. 
Total es de lo que realmente se trata, de que disfruten.

El horario será de las 10:00 horas a las 13:00 horas, aproximadamente, pero como siempre se alargará un poquito. Cálculo que mínimo hasta las 13:30 horas.

Un saludo y desde el Club d'Escacs Cornellá, esperamos que vengáis muchos.
Francisco Solera.

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera