dijous, 22 de novembre del 2012

Reunión de Junta

Hola a tod@s, el día 19 de noviembre se celebró en la sala del club, una reunión de junta con varios temas a tratar.

El primero fue presentar la nueva junta, que mas o menos es la misma con un cambio y tres incorporaciones, os dejo el enlace donde sale la composición de la junta, o aquí a la izquierda lo tenéis en el menú.

Enlace:  Junta Directiva

También, y visto la cantidad de jugadores que para este 2013 tenemos para poder competir, se decidió presentar par el Campeonaot de por equipos del próximo 2013, que su inicio es el 20 de enero, 5 euipos.
El "A" en 2ª Regional
El "B" en 1ª Provincial
El "C" en 1ª Provincial
El "D" y el "E" los dos nuevos, en 3ª Provincial, de los cuales uno será solo para nuestros niños, para que empiecen a coger experiencia, da igual los resultados.

Y también que se presentará un equipo lo mas competitivo posible para la Copa Catalana.

Un Saludo
Francisco

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera