dijous, 29 de novembre del 2012

II Interclubs Espluguenc-Cornellà & Cornellà-Espluguenc


II Interclubs 

1ª Fase 

Espluguenc-Cornella


Hola, de nuevo este año hemos podido llevar a cabo por segunda vez el torneo Interclubs, entre el Espluguenc y el Cornellà. Donde participan los jugadores los dos clubs, pero de formación base. Vaya, nuestros peques, que serán el futuro de nuestros clubs.

El torneo es a 8 rondas, y se juega en dos fases, la primera este sábado 22 de noviembre, y fue en la sede del Espluguenc, la segunda fase, será el día 22 de diciembre, y naturalmente será en la sede del Cornellà.

Lo cierto es que es una gran iniciativa, y estamos muy contentos de poderla llevar a cabo. El año que viene, veremos si se puede mejorar (difícil), pero siempre se puede.
Pero de momento vamos a disfrutar de esta 2ª edición, y el próximo día 22 la parte final.

Os dejo el enlace con los resultados, directo de la pagina de nuestros amigos del Espluguenc.

http://espluguencescacs.blogspot.com.es/2012/11/ii-interclubs-espluguenc-cornella.html

Un saludo, y a disfrutar
Francisco Solera


Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera