dijous, 2 de maig del 2013

Final 3ª Categoría Campionat per Equips

MONTORNÉS & CORNELLÀ "D"

Si ya esta aquí la gran final, y como no, nos ha vuelto a tocar de visitantes, las tres rondas. Creo que sería mejorable estos sorteos, no se, un sorteo al principio, y que el resto ya se supiera, pero bueno, todo es válido. Y nos lleva a la emoción de esperar al martes a saber el sorteo.

En fin vamos a ir a Montornés a intentar dar la sorpresa, nuestros jugadores están mas que capacitados par darla.

YO CONFÍO EN ELLOS

Suerte y A GANARRRRRRR

Francisco

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera