dijous, 23 d’octubre del 2014

Resultados 2ª Ronda Veteranos 2014

Hola, en la segunda ronda del Veteranos, nuestro jugador y amigo Conrad Marza, ha hecho tablas, y suma 1,5 puntos de 2 posibles.
Estas tablas fueron con las piezas negras, y ante un jugador al que conozco personalmente, Miquel Fabré, que es un jugador muy fuerte, así que enhorabuena para Marza por el resultado.
Que siga la racha......

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera