divendres, 3 de juny del 2016

Dissabte de Festa Major

El sábado de Festa Major, estuvo muy divertido, entre las partidas del ChessRunning, con el ajedrez gigante,, que fue muy divertido, y las simultáneas a 16 tableros efectuadas por el Maestro Fide Juan C. Escandell, se nos hizo corto. Y eso es porque nos lo pasamos muy bien.

Os pongo Varias Fotos, y os digo que en las simultáneas Sergio Santamaría hizo tablas, Joaquim Peris, Francisco Duro y Juan Quiles ganaron.
Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera