dijous, 3 de gener del 2019

1er. " 7 Llampecs per Sopar 2019 "

1er. TORNEIG LLAMPEC

“7 Llampecs per Sopar”

Bases del torneig:

1º. El Torneig es disputarà a SET rondes, per Sistema Suís  al local del Club d’Escacs Cornellà, en el Patronat Cultural i Recreatiu, c/ Eduard Gibert nº29 o c/Msn. Jacint Verdaguer nº52, Cornellà.

2º. El torneig es disputarà en un sol grup, limitat a un màxim de 47 jugadors.  El ranking inicial es formarà tenint en compte l'ELO català Rápid.

3º. Els aparellaments es faran a través del programa informàtic “Swiss Manager”.

4º. El dia de joc:
Serà el divendres dia 18 de gener de 2019 a les 21:00 hores

5º. El ritme de joc i característiques del torneig:
Las rondes seran de la següent manera, i les partides seran diferents en ritme de joc, en modalitat etc
1a. Ronda, 4’ + 2”, Sorteig de les peces majors, Escacs 960.
2a. Ronda, 4’ + 2”, es juga amb el rei i la dama canviats de lloc i nomes es jugar amb la mà contrària.
3a. Ronda, 4’ + 2”, es juga amb el rei de plom.
4a. Ronda, 3” + 7”, juga rápid, o cau el temps.
Sopar
5a. Ronda, 4’ + 2”, es juga només amb peons.
6a. Ronda, 4’ + 2”, es juga sense torres.
7a. Ronda, 30” per jugador, Rellotge d’arena

Seran vàlides les lleis generals dels escacs
Aplicant l’apéndix  B4, que ens porta a l’A4 “,
excepte pels temes següents:
5.1 - els jugadors no estan obligats a anotar les jugades
5.2 - una vegada feta una jugada il.legal i una vegada el jugador infractor hagi donat el rellotge, es pararáàel temps, i es comunicarà el árbitre, que no farà ni cas, perquè estarà molt embolicat amb la seva partida, i a punt deperdre per temps, amb la qual cosa a la segona il·legal, has perdut i punt. Haver-te fixat avans de fer-la.
5.3 - es vàlida la norma de “peça tocada” segons l’article 4 de les “Lleis dels escacs”.
5.4 - per reclamar la victòria per temps, el jugador ha de parar el rellotge, la seva bandera ha d’estar aixecada i la del contrincant caiguda. Cas que les dues banderes hagin caigut, la partida és taules. Quina tontería, els nostres rellotges, quan cau una bandereta, es para el temps... Hahahaha

La primera ronda començara a les 21:00 hores. Si us plau, puntualitat

6º. Premis :
General: Sopar un bon entrepà amb birra o coca-cola pagat de la butxaca de cadascun. També es vàlid demanar “Galtes” hahaha
Els premis no son compatibles, si coincideixen dos premis es quedará amb el superior, i l’altre será pel següent classificat, no mes de 2 entrepans i no moltes begudes.

7º. Formes d'inscripció:
Per mail a:        clubescacscornella@gmail.com

8º. Drets d'inscripció:
   La inscripció serà gratuita i no mes pels socis del club i/o companys assidus el Temple, la resta tindrà que pagar el sopar  d’un jugdor del club.

9º.  L'organització es reserva el dret d’anul·lar una inscripció.
       Això va dirigit per a tot aquell amb falta d'humor i sense ganes de passar-s'ho bé.
      El Temple es ve a disfrutar.

10º. La inscripció quedarà tancada quan s’arribi a la xifra de 47 jugadors o fins el divendres 18 de gener  de 2018 a les 20:45.

11º.  Lliurament dels Premis :
Els premis es lliuraran el mig del torneig, després de la 4ª ronda seran el següents:
Descans, sopar, i tornar a jugar.

12º. Desempats als torneigs individuals: per qualsevol lloc de la classificació del torneig s’empraran els sistemes:, Bucholz total, Bucholz-Mitja i si continúa el empat, és jugarà una partida de 3’ + 2”, sortejan els colors, i amb totes les peces majors camviades de joc. Hahahahaha

13º. El Sr. Francisco Xavier Solera ,  farà d’àrbitre, director , jugador, guanyador...................... “Molt de compte” Hahaha
L’organitzador será el Club D’Escacs Cornellà i els que vinguin a jugar.
El Temple estarà encantat de veurens jugar, riure i gaudir.


14º. Qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà aplicant la normativa de la FIDE        per a tornejos oberts, i/o llampecs, i les normes del cambrer del bar. Amb permís del president de la Federaciò Catalana, que no sap rés, però tenim el seu permís.I finalment pasarem de totes les normes, i ho solucionarem qualsevol conflicte, jugan una partidaa 1 minut per jugador.

15º. La participació en el torneig implica la total acceptació d'aquestes bases. Al mateix temps el jugadors participants autoritzen la publicació de les seves dades personals esportives, en els diferents mitjans de comunicació que l’organitzador consideri oportú per a la necessària difusió de l’event: llistats de resultats, classificacions, participants, partides... per eixemple la pagina de Chess-Results
I el mateix temps que es pugui difondre les fotografies fetes el torneig els diferents medis de comunicació del Club D’Escacs Cornellà, el Blog, Facebook, Whatsapp, Instagram etc.
I la possibilitat de ser chantajeados por el árbitro, que es la única manera que tiene para ganar.
Este último punto es inapelable, ni el mismisimo comite general de la federación del Congo del Este podrá cambiar este punto.


Una salutació
Francisco X. Solera

1 comentari:

Cesar ha dit...

Gran jornada de scacs,congratulation al Ganador del torneo Francisco solera

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera