dissabte, 18 de juny del 2022

Torneig Festa Major - Edats - Memorial Abdó Martí

 

CRÒNICA TORNEIG DE FESTA MAJOR D’EDATS

MEMORIAL ABDÓ MARTÍ, 18/06/2022



Recuperant la tradició anterior a la pandèmia, hem tornat a organitzar una activitat de festa major per la canalla a la nostra seu al Patronat.

Aquest any havíem decidit com sempre muntar el nostre escacs gegant al pati del Patronat, i havíem previst complementar-ho amb un torneig per equips d’edats a la nostra planta, aprofitant per fer un record d’homenatge a l’Abdó Martí, que fou president de la nostra entitat, i que ens va deixar fa uns mesos.

El cert és que ens hem hagut de reinventar; ens han fallat dos equips de fora que estava previst que ens acompanyessin, i per diferents qüestions, entre les quals cal remarcar un nombre notable de positius per Covid19, també ens han faltat a darrera hora uns quants nois i noies que estaven apuntats.

Finalment hem transformat el torneig amb un torneig individual amb els jugadors que han vingut, i hem tingut la sort de tenir molts nois i noies que han passat pel patí a gaudir de la festa dels escacs.

El torneig s’ha disputat a 7 rondes de 5+3. El quadre ha estat el següent:

1a classificada: Esther Fresneda, amb 7 punts

2n classificat: Roger Vernet, amb 6 punts

3r classificat: Alex Segura, amb 5 punts

4t classificat: Bernat Monje, amb 4 punts

5è classificat: Martí Monje, amb 3 punts

6a classificada: Jeily Ojeda, amb 2 punts

7è classificat: Sergi Montini, amb 2 punts

8a classificada: Mireia Samsó, amb 1 punt

9è classificat: Fabio Montini, amb 1 punt

10è classificat: Josep Canela, el més petit amb 5 anys, que no ha fet cap punt però que s’ha divertit més que cap altre.

Durant l’acte hem tingut la presència del Regidor d’Esport, l’Enrique Vanacloy, i també de l’alcalde, l’Antoni Balmon, i la regidoria Emilia Briones.

Finalment, hem fet entrega del nostre emotiu homenatge pòstum a la representació dels familiars de l’Abdó Martí.

Demà tindrem la competició per equips per totes les edats.

Salut i escacs


PD: Us deixo altres fotos:






Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera