dissabte, 11 de juny del 2011

FESTA MAJOR 2011

El dia 25 de juny dissabte, es realitzen unes simultànies per a jugadors alevins, infantils, cadets i juvenils.

També es farà un partida d'escacs gegant, al pati del Patronat, i durant el matí s'aniran fent activitats per la canalla.

Al final de festa hi haurà un pica pica per a tota la canalla.

Aquí a la dreta, us adjunto el cartell commemoratiu.
El dia 26 de juny diumenge es realitzarà un torneig, amb quatre equips, el nostre i tres més de la comarca. Es farà a la sala del club d'escacs Cornellà, primera planta del Patronat.

I al final del mateix també hi haurà un pica pica.
A l'esquerra el cartell commemoratiu.

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera