dilluns, 24 d’octubre del 2011

15ª Trobada d'Escacs Comarcal Escolar

Hola a todos, el próximo sábado dia 29 se celebrara la 15ª Trobada de ajedrez Comarcal escolar en Cornellà, de 10 horas a 13 horas.
Se podrán inscribir hasta el día 27 de octubre enviando por correo al Club Escacs Cornellà.

El torneo cuenta con la colaboracion del Cebllob y la Asociacion de Clubs del Baix Llobregat.

Se jugarán tres partidas semirrapidas a 15 minutos mas 5 segundos de incremento por jugador.

Y es con la idea de impulsar el ajedrez en nuestra comarca a los peques, el alma mater de nuestro querido juego llamado ajedrez
Os adjuntamos el cartel del evento.

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera