dijous, 18 d’abril del 2013

Clasificación del 3er. Torneig del I Circuit de Rápides

Clasificación del 3er. Torneo del I Circuit de Rápides
Dar la Enhorabuena a Luis Luna, que fue su primer torneo, y va y lo gana, jajaja. Una lástima no haberlo tenido en las dos ediciones anteriores, esperemos pueda venir el día 13 al último torneo.
Matías quedo en segundo lugar, empatado a puntos, pero el desempate no le favoreció.
Y después un triple empate a 5 puntos, destacando a Boloix, que aunque el desempate lo relego al 5º puesto, hizo un gran torneo. 
En 4º lugar David, que por estar enfermo no pudo jugar el 2º torneo, pero en este volvió a demostrar, que en rápidas como en lentas juega muy, pero que muy bien.
El 3º, nuestro Ricardo Palacin, que aunque no le gustan las rápidas, menudo torneo hizo, esperemos que juegue el 4º, y nos deleite no solo con su juego, sino con su serenidad y templanza en el juego, parece que no pasa nervios, un gusto verlo jugar.

Bueno pues os espero a todo en el último torneo, el día 13 de mayo.

Saludos y abrazos 
Francisco Solera

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera