dimarts, 23 d’abril del 2013

Emparejamientos de la 6ª Ronda del II Social Senior

Emparejamientos 6ª Ronda, 29 de abril, lunes 21:30 horas

Hola, aquí tenemos una ronda muy curiosa, y emocionante, los seis primeros se enfrentan entre ellos, y por orden, 1º & 2º, 3º & 4º y 5º & 6º, y después varios enfrentamientos de buena rivalidad, pues son enfrentamientos muy vistos cuando estamos en el club sin ningun torneo, jugar por jugar, y ahora serán mas serios, jejejeje.

A disfrutar. Un saludo
Francisco 

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera