dijous, 18 d’abril del 2013

2ª Ronda Fase Final 3ª Categoría Campeonato por Equipos de Catalunya

Hola, este domingo se juega la segunda ronda de la fase final del Campeonato de por Equipos de Catalunya, donde nuestro equipo "D", logro meritoriamente el primer puesto en su grupo, clasificandose para las finales.

En la primera ronda nuestro "D" descanso, y en esta le toca jugar contra el Ripollet "B", y por el sorteo como visitantes.

Bueno da igualk donde sea, los nuestros tienen todo nuestro apoyo, y
¡¡¡¡A GANAR CHICOS!!!!


En fin os iremos informando de como van los resultados.

Un abrazo, y suerte CAMPEONES
Francisco Solera

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera