dimecres, 9 d’octubre del 2013

Comentario 2ª ronda Obert Vallvè

Hola a tod@s
Se disputó la segunda ronda del Obert. Con un par de sorpresas para los jugadores de Cornellà. En el primer tablero Bosco Tebar, empato con el nº 1 del torneo, Arian González. Y una partida que nuestro compañero tenía ganada, un final de peones y torres, pero que no supo concretar. El propio Arian dijo que la tenía ganada.
Y Pau Castrillo, que también saco unas buenas tablas con Montilla.

El resto fuimos haciendo lo que se puede, jajaja

Estamos contentos de cómo se esta desarrollando el torneo, y viendo la experiencia, que nos da el torneo.
Experiencias que harán que el año que viene, podamos intentar mejorar el torneo, y hay siempre cosas par mejorar, yo me las voy apuntando todas.

En fin, veremos como se nos da la tercera ronda, que imagino en unos minutos ya estará publicada.

Un saludo

Francisco Solera

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera