dilluns, 19 de novembre del 2018

Torneig d'Entrenament Lliga Catalana 2019


TORNEIG D’ENTRENAMENT

“Per la lliga catalana (per equips)”

Bases del torneig:

1º. El Torneig es disputarà  a 4 rondes, al local del Club d’Escacs Cornellà, en el Patronat Cultural i Recreatiu, carrer Eduard Gibert nº29 o Msn. Jacint Verdaguer nº52, 2ª planta. Cornellà.
2º. El torneig es disputarà per ordre d’Elo, a les 20:45 hores, amb el jugadors que estiguin presents, es fará el sorteig d’emparejaments. El 1er. Amb el 2on, el 3er, amb 3l 4art. I així consecutivament.
A la segona ronda es farà el mateix amb els jugadors presents, sempre aparellant als jugadors més propers al seu Elo, i sense que repeteixin entre ells. L'àrbitre s'encarregarà de fer els emparellaments i els sortejos de colors. Perquè ningú repeteixi ni color ni amb un altre jugador.
3º. Els dies de joc: Seran  a les 20:45 hores, els següents dies:
1ª Ronda Dilluns 10 de Desembre de 2018
2ª Ronda Dilluns 17 de Desembre de 2018
3ª Ronda Dilluns 7 de Gener de 2019
4ª Ronda Dilluns 14 de Gener de 2019
4º. El ritme de joc e inici del torneig:
Las partides serán de 30 minuts per jugador amb increments de 30 segons per cada jugada efectuada, per tant vàlides les lleis generals dels escacs tenint en compte els temes següents:
4.1 - els jugadors estan obligats a anotar les jugades.
4.2 - una vegada feta una jugada il.legal, es parará el rellotge, i es comunicará el árbitre, que donará dos minuts mes al reclamant, a la segona jugada il.legal, es donará per perduda la partida al infractor. Es te que fer la reclamació parant el temps, sense jugar.
4.3 - es vàlida la norma de “peça tocada” segons l’article 4 de les “Lleis dels escacs”.
4.4 - per reclamar la victòria per temps, el jugador ha de parar el rellotge, la seva bandera ha d’estar aixecada i la del contrincant caiguda. Cas que les dues banderes hagin caigut, la partida és taules.
5º. Premis: Els premis serà estar ben entrenats pel campionat per equips
6º. Formes d'inscripció: El correu del Club, clubescacscornella@gmail.com o el mateix dia de joc.
7º. Drets d'inscripció: La inscripció serà gratuita
8º.  L'organització es reserva el dret d’anul·lar una inscripció.
       Això va dirigit per a tot aquell amb falta d'humor i sense ganes de passar-s'ho bé.
9º. Desempats: No hi ha
10º. El Sr. Francisco Javier Solera ,  farà d’àrbitre, director i jugador, “molt de compte.....” Jajaja. L’organitzador será el Club D’Escacs Cornellà
11º. Qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà aplicant la normativa de la FIDE per a tornejos oberts, i/o llampecs. Sóc una mica novell en aquestes coses, així que si falta alguna cosa paciència.
12º. La participació en el torneig implica la total acceptació d'aquestes bases. Donar la mà abans i després de jugar la partida.

Una salutació
Francisco J. Solera

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera