diumenge, 26 de maig del 2024

Crònica del Torneig ACE 2024

Crònica del Torneig ACE 2024


El passat 11 de Maig , el Club d'Escacs Cornellà va organitzar el Torneig ACE (Associació de Clubs d'Escacs del Baix Llobregat), un esdeveniment destacat en el calendari escaquístic de la comarca.

L'ACE és una associació que agrupa diversos clubs d'escacs de la zona del Baix Llobregat, amb l'objectiu de promoure i difondre aquest noble joc entre la població. El torneig es va disputar a les instal·lacions del Poliesportiu Can Carbonell, un espai acollidor i ben equipat per a la pràctica dels escacs.

El torneig va comptar amb la participació de més 120 jugadors, dividits en dos grups i cada grup en  tres categories:  GRUP A sub-08, sub-10 i sub-12 i GRUP B sub-14, sub-16 i sub18/20).  Els emparellaments es van realitzar seguint el sistema suís, amb un total de 7 rondes. Cada ronda va ser emocionant i plena d'estratègia, amb jugades sorprenents i finals apassionants.


Us deixem enllaç a les classificacions finals juntament amb imatge dles primers 20 classificats de cada grup.

Enllaç grup A:


Enllaç grup B:


El torneig va ser un èxit rotund, gràcies a l'organització impecable del Club d'Escacs Cornellà i a la participació entusiasta dels jugadors i les seves famílies. L'ambient va ser de companyonia i respecte, demostrant que els escacs són un esport que uneix i enriqueix a tothom qui el practica.


En definitiva, el Torneig ACE 2024 va ser un èxit rotund, que va deixar un regust dolç i la il·lusió de tornar a gaudir d'un esdeveniment similar l'any vinent. Enhorabona a tots els participants i felicitats als campions! Fins a la propera!


Signat Equip de cronistes Club Escacs Cornellà

( com en Narnia també tenim lleó)








Enllaç Fotos ACE 2024


Video medallas Torneo ACE.mp4


Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera