dijous, 30 de maig del 2024

Crònica Festes Barri Riera 2024

 Crònica Festes Barri Riera



En el torneig d'escacs organitzat pel club d'escacs Cornellà a les festes de Barri de la Riera, es va implementar el sistema Masnou, una modalitat àgil i festiva que permet una competició ràpida i dinàmica.

 

El torneig es va dividir en dos grups: infantil i adults, amb un total de 20 participants. A més, vam portar escacs gegants on els petits van jugar i passar-s'ho d'allò més bé.

 

 

L'esdeveniment es va dur a terme en un ambient animat i festiu, on els jugadors van gaudir de múltiples partides en un lapso de temps determinat.

La jornada va estar marcada per l'emoció i la camaraderia, culminant el lliurament de premis als primers classificats i medalles per tots i totes les participants.


Una jornada plena d'estratègia, diversió i escacs per recordar! Per últim, ens veiem dissabte 25 de maig en un format semblant però sense premis a la cloenda de l'esport a Can Mercader, on els hi esperem a tots.

Signat Equip de cronistes Club Escacs Cornellà

( com en Narnia també tenim lleó)








Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera